/Lajmi i fundit! Nd.ahet nga j eta ish-mesfushori i njohur shqiptar në moshën 37 vjeçare (Foto)

Lajmi i fundit! Nd.ahet nga j eta ish-mesfushori i njohur shqiptar në moshën 37 vjeçare (Foto)

Ish-mesfushori i Luf.tëtarit në vitet 2000-2013, Bashkim Gaxhaj, ka nd.ërruar j etë në moshën 37-vjeçare.

Gaxhaj vu.ante nga një s.ëmundje e rë.ndë prej pak kohësh, ndërsa sot është nd.arë nga jeta.

Nga ish-kapiteni i Lu.ftëtarit, Arlind Nora dhe të tjerë bashkëlojtarë ndër vite me Gaxhajn kanë postuar në rrjetet sociale mesazhe ngus.hëllimi për këtë largim të parakohshëm nga jeta.

Për herë të fundit pjesë e L.uftëtarit, Gaxhaj ka qenë në vitin 2013, kur bluzinjtë drejtoheshin nga Nevil Dede në Kategorinë Superiore.