/LAJMI I FUNDIT: Sali Berisha në gjendje të rendë, ρriten speciaΙ mjek aυstriak për…

LAJMI I FUNDIT: Sali Berisha në gjendje të rendë, ρriten speciaΙ mjek aυstriak për…

Ish kryeministri Sali Berisha është në gjendje të rëndë shëndetësore, dhe gjendet nën kontrollin e rreptë të mjekëve të neurokardiologjisë. 

Burimet afër tij bëjnë me dije se shëndeti i tij është rënduar që para një jave, për shkak të stresit të krijuar,

riaktivizimit të sëmundjes së vjetër dhe aritmisë së zemrës që i është krijuar dhe për shkak të problemeve të moshës.

Mësohet se është nën kujdesin direkt të mikut të tij, mjekut të shquar neuro-kardialog Mentor Petrela,

i cili e ka mbajtur gjatë gjithë kohës nën kontroll të rreptë mjekësor.

Ndërkohë që është lajmëruar me urgjencë dhe pritet të vijë nga Vjena mjeku austriak,

tek i cili Sali Berisha bën “remontin” e përvitshëm shëndetësor.