/LAJMI I FUNDIT: ‘Zogu i Tiranës’ nuk ka qenë i PERFSHlRE vetëm në rrjetin e PROSTlTUClONlT, është marrë dhe me diçka tjetër

LAJMI I FUNDIT: ‘Zogu i Tiranës’ nuk ka qenë i PERFSHlRE vetëm në rrjetin e PROSTlTUClONlT, është marrë dhe me diçka tjetër

Hermes Nikaj i njohur si ‘zogu i Tiranës’ nuk ka qenë vetëm pjesë e një rr jeti pros tituticioni. E themi këtë sepse gazetari Elton Qyno ka nxjerrë disa biseda ku shikohet se ‘zogu i Tiranës’ është i për fshirë edhe në sh itje-blerjen e vo tave për 20 mijë lekë.

Në këto biseda ai komunikon me Dajanën. Ajo i kërkon ‘zogut’ të shkojë të vo tojë sepse do t’i japë 20 mijë lekë.

Mes të tjerash në këtë bisedë Dajana i kërkon ‘zogut të Tiranës’ që i duhet edhe shenja e tij, pasi duhet ta nisë me foto.

Kujtojmë këtu se zogu i Tiranës edhe festat e fundvitit do t’i kalojë në bu rg, pasi për të u dha masa a rrest me bu rg.

Biseda midis tyre:

Dajana: Zogu votove ti motra?

Zogu: Jo Akoma.

Dajana: Shko të lutem se më duhet shenja jote, ta çoj me foto, të kam motra zemër.

Zogu: Po mi.

Dajana: Se është orari që e fiks hajt, të japi motra njëzet mijë lekësh, shko.

Zogu: O sa mirë, kur tani ja për gjysëm ore.

Dajana: Ik motra se në orën shtatë mbyllën qendrat e votimit.

Zogu: Bëje gati njëzet mijë lekshin.

Dajana: Ta bën motra, ta bën motra, por merr edhe ndonjë këto gru pin e ga tshëm, votojnë këto?

Zogu: Ku di unë, ç’i du këto po votoj për vete, ta çoj më aplikacion po hec..’’