/LAJMI I FUNDIT:Gruaja e Michael Schumacher jep lajmin për legjendën e F1

LAJMI I FUNDIT:Gruaja e Michael Schumacher jep lajmin për legjendën e F1

Gruaja e Michael Schumacher ka dhënë një mesazh të rrallë shprese në prag të 6 vjetorit të aks1dentit të ikonës së F1.

Kampioni 7 herë i botës nuk është parë që kur pësoi një dë.mtìm gati fàtàI në tru kur g.odìti kokën mbi një shkëmb ndërsa bënte ski.

Gjendja e tij është mbajtur sekret që nga koha e ak.s1dentit në Aplet Franceze në 28 dhjetor 2013.

Dhe bashkëshortja e tij Corinna publikoi një deklaratë më në fund për shëndetin e tij ndërsa fansat po përgatiten të fillojnë fushatën ‘KeepFightingMichael’ në medit sociale.

“Gjëra të mëdha filluan me hapa të vegjël. Shumë grimca të vogla mund të formojnë një mozaik të madh.

Së bashku ju jeni më të fortë dhe kjo është ajo çfarë bënë kombimini i forcave të KeepFighting,”- tha ajo.

Reiner Ferling, kryetari i klubit tifoz, tha se ende ka shpresë që Schumacher do dalë sërish në publik.

“Fa.tkeqësisht, ka ardhur koha përsëri, përvjetori i gjashtë i aksldentit të Michael po afron. 6 vjet plot shpresë se Michael do të dalë një ditë përsëri në publik,”- tha ai.