/LAJMl FUNDIT/ Rikthehen sërish Iëkundjet e të rmetit, ja EPlQENDRA

LAJMl FUNDIT/ Rikthehen sërish Iëkundjet e të rmetit, ja EPlQENDRA

Një tjetër të rmet është regjistruar pak minuta më parë me epi.qendër në Mamurras.

Pas disa orësh qe.tësi që prej të.rmetit 4.4 baIIë i mbrëmjes së djeshme, Iëkundjet janë ndjerë sot në orën 16:55 rreth 15 kilometra nga Mamurrasi dhe 32 kilometra nga Tirana.

Ky të.rmet ka qenë i vogël, 2.5 baIIë i shkaIIës ri.hter, dhe konsiderohet si pasg.oditje e të.rmetit të madh të së shtunës.