/LAJMl I FUNDlT/ “Rrini jashtë, rre ziku s’ka kaIuar ende ”,PoIicia e Shtetit thirrje të f ortë qytetarëve

LAJMl I FUNDlT/ “Rrini jashtë, rre ziku s’ka kaIuar ende ”,PoIicia e Shtetit thirrje të f ortë qytetarëve

Policia e Shtetit

Menjëherë pas rënies së të.rmetit, Sallat e Komandimit në të gjitha Drejtoritë Vendore të Policisë në qarqe kanë komunikuar me Specialistët e Policisë së Zonave, me S.pitalet dhe me përfaqësuesit e njësive administrative.

Policia e Shtetit ka kaluar menjëherë në ga.tishmëri.

Me urdhër të Drejtorit të Përgjithshëm të Pol.icisë së Shtetit e gjithë P.olicia Rrugore êshtë në terren për të menaxhuar tra.fikun, të gjithë Specialistët e zonave dhe Patrullat e Përgjithshme kanë dalë në terren për tu ardhur në ndihmë banorëve në nevojë por edhe për të shmangur pan.ikun e krijuar

Policia e Shtetit ju bën thirrje gjithë qytetarëve të telefonojnë në nr 112 për probl.ematikat që mund të kenë nga rëna e të.rmetit, duke ju garantuar se do jetë menjëherë pranë tyre.

vijon….