/LAJTHlT Ilir Meta ndaj Ramës: Ore qen BlR qeni, këIysh Blloku, të bëj që të mos kesh vrimë të futesh në Shqipëri

LAJTHlT Ilir Meta ndaj Ramës: Ore qen BlR qeni, këIysh Blloku, të bëj që të mos kesh vrimë të futesh në Shqipëri

Ilir Meta: Një luan nuk trembet nga një lepur. Lepuri është zënë në çark dhe është marrë p.eng.

Del e thotë ‘jam krenar për babain tim’. Për çfarë është krenar ai, që Kristaqi ka va.rur Havzi Nelën.

Pse çfarë e kishte të atin ai qen bir qeni? E kishte gjë partisan?

More jam Ilir Meta unë, se del e thotë aty që ka dalë të shoërndajë dekorata.

Pse kush është Vojo Kushi? Vojo Kushi sot është President. Do ketë 3 milionë Vojo Kushë në shesh.

Je i marrë pe.ng nga Soros-i. Most ë bëj të nxjerr dhe emra analistësh që marrin para nga Soros.

Ore këlysh Blloku. Unë të bëj që të mos kesh vrimë të futesh në Shqipëri.