LAMTUMlRË DlABET: Kura pa iIaçe dhe asnjë lodhje!

0
254

Thuaj Iamtumirë di;abetit pa dr;ogë dhe asnjë përpjekje të veçantë!

Sot ne do t’ju tregojmë se si të përgatitni një iIaç natyral kundër di;abetit i cili është efektiv dhe do ta shërojë shpejt gjendjen. Di;abeti është një së;mundje që ndodh kur pan;kreasi nuk mund të prodhojë insuIinë të mjaftueshme ose nuk mund ta përdorë siç duhet. Mungesa e insuIinës në sistemin tuaj është një probIem i madh dhe mund të shkaktojë pabarazi të caktuara të cilat do të ndikojnë në funksionet tuaja themelore.

Megjithëse tr;ajtimi i di;abetit kërkon marrjen e insuIinës për pjesën tjetër të jetës tuaj dhe sëm;undja është dukshëm e pashë;rueshme, ky iIaç natyral do të kontrollojë nivelet tuaja të insuIinës dhe do të ku;ruar në mënyrë efektive di;abetin. Mjeti juridik është në fakt një perime e quajtur “prasi”. Ja se si ta përdorim atë kundër di;abetit:

PËRBËRËSIT:-1 pras me rrënjë-Ujë mineral

PËRGATITJA:Pastroni mirë prasin , pastaj vendosini në një tas me ujë mineral, duke mbuluar tërësisht atë. Lëreni përzierjen për një ditë, pastaj shtypeni pas 24 orësh dhe pini lëngun gjatë ditës tjetër. Ju do të ndiheni shumë më mirë në vetëm një ditë. Përsërisni procesin çdo ditë dhe së shpejti do ta kurosh sëmundjen.

KËSHILLA MBI PARANDALIMIN E DlABETES

-Mbani një dietë ushqimore të shëndetshme, me porcione te vogla dhe pa yndyrna apo vakte të rënda-Ne e dimë se të gjithë janë të zënë, por ushtrimi për të paktën 30 minuta në ditë do t’ju ndihmojë të kontrolloni nivelet e sheqerit dhe të parandaloni në mënyrë efektive d;iabetin.-Zvogëloni peshën tuaj

-Hani në kohë të caktuar
-Ushqimi në intervale të rregullta do t’ju ndihmojë të mbani peshën tuaj dhe nivelet e glukozës në kontroll.
-Konsumoni sa më shumë uje, sepse uji do të ndihmojë qarkullimin e gj akut në venat dhe do të rregullojë nivelet e sheqerit në gj ak.

KËSHILLA MBI PARANDALIMIN E DlABETES

Hani një dietë të shëndetshme,Ushqimi i shëndetshëm nuk do të thotë që ju duhet të br;aktisni ushqimet tuaja të preferuara – thjesht duhet të mbani pjesën tuaj më të vogël dhe të shmangni ushqimet e mëdha dhe të rënda. Një dietë e ulët në yndyrë dhe carbs është ideale kundër di;abetit.

USHTRIMI
Ne e dimë se të gjithë janë të zënë, por ushtrimi për të paktën 30 minuta në ditë do t’ju ndihmojë të kontrolloni nivelet e sheqerit dhe të parandaloni në mënyrë efektive diabetin. Gjeni ca kohë në orarin tuaj të zënë dhe stërvitje në mënyrë që të jeni më të shëndetshëm.

Zvogëloni peshën tuaj
Ka një lidhje përfundimtare midis di;abetit dhe mbipeshës, prandaj sigurohuni që të heqësh disa kile për të mbajtur qëndrueshmërinë e niveleve të glukozës. Nëse jeni mbipeshë, p;ankreasi do të prodhojë më shumë gIukozë që do të rezultojë me di;abet.

Hani në kohë të caktuar,Ushqimi në intervale të rregullta do t’ju ndihmojë të mbani peshën tuaj dhe nivelet e gIukozës në kontroll.

DRINK PLENTY OF WATER
Uji do të ndihmojë qarkullimin e gj akut në venat dhe do të rregullojë nivelet e sheqerit në gj;ak.

Provoni vetveten dhe do të habiteni nga rezultatet!