/LAMTUMlRË DlABET: Kura pa iIaçe dhe asnjë lodhje!

LAMTUMlRË DlABET: Kura pa iIaçe dhe asnjë lodhje!

Thuaj Iamtumirë di abetit pa dr ogë dhe asnjë përpjekje të veçantë!

Sot ne do t’ju tregojmë se si të përgatitni një iIaç natyral kundër di abetit i cili është efektiv dhe do ta shërojë shpejt gjendjen. Dia beti është një së mundje që ndodh kur p ankreasi nuk mund të prodhojë insuIinë të mjaftueshme ose nuk mund ta përdorë siç duhet. Mungesa e insuIinës në sistemin tuaj është një problem i madh dhe mund të shkaktojë pabarazi të caktuara të cilat do të ndikojnë në funksionet tuaja themelore.

Megjithëse trajtimi i dia betit kërkon marrjen e insuIinës për pjesën tjetër të jetës tuaj dhe së mundja është dukshëm e pashërueshme, ky iIaç natyral do të kontrollojë nivelet tuaja të insuIinës dhe do të kuruar në mënyrë efektive dia betin. Mjeti juridik është në fakt një perime e quajtur “prasi”. Ja se si ta përdorim atë kundër di abetit:

PËRBËRËSIT:-1 pras me rrënjë-Ujë mineral

PËRGATITJA:Pastroni mirë prasin , pastaj vendosini në një tas me ujë mineral, duke mbuluar tërësisht atë. Lëreni përzierjen për një ditë, pastaj shtypeni pas 24 orësh dhe pini lëngun gjatë ditës tjetër. Ju do të ndiheni shumë më mirë në vetëm një ditë. Përsërisni procesin çdo ditë dhe së shpejti do ta kurosh sëm undjen.

KËSHILLA MBI PARANDALIMIN E DlABETES

-Mbani një dietë ushqimore të shëndetshme, me porcione te vogla dhe pa yndyrna apo vakte të rënda-Ne e dimë se të gjithë janë të zënë, por ushtrimi për të paktën 30 minuta në ditë do t’ju ndihmojë të kontrolloni nivelet e sheqerit dhe të parandaloni në mënyrë efektive di abetin.-Zvogëloni peshën tuaj

-Hani në kohë të caktuar
-Ushqimi në intervale të rregullta do t’ju ndihmojë të mbani peshën tuaj dhe nivelet e gIukozës në kontroll.
-Konsumoni sa më shumë uje, sepse uji do të ndihmojë qarkullimin e gj akut në venat dhe do të rregullojë nivelet e sheqerit në gj ak.

KËSHILLA MBI PARANDALIMIN E DlABETES

Hani një dietë të shëndetshme,Ushqimi i shëndetshëm nuk do të thotë që ju duhet të bra ktisni ushqimet tuaja të preferuara – thjesht duhet të mbani pjesën tuaj më të vogël dhe të shmangni ushqimet e mëdha dhe të rënda. Një dietë e ulët në yndyrë dhe carbs është ideale kundër dia betit.

USHTRIMI
Ne e dimë se të gjithë janë të zënë, por ushtrimi për të paktën 30 minuta në ditë do t’ju ndihmojë të kontrolloni nivelet e sheqerit dhe të parandaloni në mënyrë efektive diabetin. Gjeni ca kohë në orarin tuaj të zënë dhe stërvitje në mënyrë që të jeni më të shëndetshëm.

Zvogëloni peshën tuaj
Ka një lidhje përfundimtare midis diabetit dhe mbipeshës, prandaj sigurohuni që të heqësh disa kile për të mbajtur qëndrueshmërinë e niveleve të glukozës. Nëse jeni mbipeshë, pankreasi do të prodhojë më shumë glukozë që do të rezultojë me di abet.

Hani në kohë të caktuar,Ushqimi në intervale të rregullta do t’ju ndihmojë të mbani peshën tuaj dhe nivelet e gIukozës në kontroll.

DRINK PLENTY OF WATER
Uji do të ndihmojë qarkullimin e gj akut në venat dhe do të rregullojë nivelet e sheqerit në gj ak.

Provoni vetveten dhe do të habiteni nga rezultatet!