/Landi përIot rrjetin: Më ktheni pas doktor FIorin, në djaII të shkojnë…(Foto)

Landi përIot rrjetin: Më ktheni pas doktor FIorin, në djaII të shkojnë…(Foto)

Dh.imbja për Dr.Florin vazhdon të jetë si ditën e parë për të afërmit e tij.

Këtë gjë e tregoi sot dhe miku më i mirë i tij , Landi Hysi me anë të një postimi në Instagram.

Teksa kthehet shumë kohë pas me një foto ku shihet bashkë me Dr.Florin, Armir Shahinin dhe Flaka Krelanin, ai shkruan:

“Në d.jall trofetë. Të gjitha! Më ktheni Dr.Florin!”, fjalë të cilat tregojnë shumë për dh.imbjen e Landit.

Pas nda.rjes nga jeta të këngëtarit, Landi i ka qëndruar pranë familjes së tij.

Ai ka qenë prezent në çdo ditëlindje dhe festë bashkë të tyren, duke i ndihmuar për të lehtësuar sadopak dh.imbjen.