/Lë BURRlN ditën e dasmës, 17 vj eçarja nga GjiIani shkon me të DASHURlN por detyrohet të kryejë ma rrëdhënie se ksuaIe edhe me…

Lë BURRlN ditën e dasmës, 17 vj eçarja nga GjiIani shkon me të DASHURlN por detyrohet të kryejë ma rrëdhënie se ksuaIe edhe me…

Do të martohej po atë datë. Por një 17 vjeçare nga Gjilani nuk deshi të martohej me personin që ishte e fejuar,

dhe kishte vendosur që të b raktisë familjen e të largohej me të dashurin e saj në mesnatën e 23 shkurtit.

Pasi prindi i saj kishte la;jmëruar rastin në PoIicinë Rajonale të Gjilanit, më 24 shkurt i njëjti raportoi se e bija ishte kthyer.

E me gjasë rrugëtimi i saj kishte qenë mjaft i vështirë.

Bazuar në dës;hminë që ajo ka dhënë në PoIicinë e Kosovës , e mitura ishte detyruar që të kr;yejë ma rrëdhënie se ksuaIe me shokët e të dashurit të saj.

Ma ltretimi ndaj saj kishte vazhduar edhe gjatë rrugës për në shtëpi.

Nga katër të dyshuarit, tre prej tyre janë a rrestuar.

Të njëjtit kanë treguar versionin e tyre.

E Prokuroria Themelore në Gjilan ka kërkuar caktimin e masës së parab urgimit ndaj të dyshuarve S.I, A.A dhe S.L pasi dyshohet se janë të përfshirë në veprën p enale “Dh unimi”.