/Lë BURRlN për ish-deputetin?

Lë BURRlN për ish-deputetin?

Aktorja e njohur e humorit , Rudina Dembacaj i ka dhënë fund martesës të lu.mtur 3-vjeçare me bashkëshortin Aleks.

Gjërat mesa duket kanë ndryshuar shumë shpejt, ku sipas fjalëve, Rudina ka nisur një romancë të re me një ish-deputet të Kuvendit të Shqipërisë, raporton BoldNews.

Kohët e fundit Dembacaj është parë shpesh në shoqërinë e ish-deputetit, gjë që e ka cuar drejt di.vorcit me Aleksin, me të cilin aktorja ka dhe një vajzë.

Marrë.dhënia mes tyre është vënë re që është ftohur, për shkak se aktorja pushimet e verës i kaloi vetëm me të bijën dhe shoqërinë, ndërsa Aleks nuk u duk gjëkundi.

Gjithashtu në rrjetet sociale të Rudinës kanë zënë vend vetëm fotot dhe dedikimet për të bijën.