Lë për një vit kamerën në pyll, të p abesueshme pamjet që kapi (Video)

0
340

Nëse keni vizituar ndonjëherë një pyll, atëherë e dini se sa e bukur mund të jetë natyra. Pylli i mbushur me drunj dhe kafshë të egra, që jetojnë në habitatin e tyre, është me të vërtetë diçka magjike.

Megjithatë, s’mund të shohim gjithçka vetëm gjatë një shëtitjeje nëpër pyll, transmeton Gazeta Express.

Kafshët janë të mençura dhe rrinë larg njerëzve sapo të vërejnë sa janë afruar. Kështu, nëse dëshironi të shihni atë çfarë ofron natyra, shikoni videon më poshtë.

Dikush e vendosi një kamerë para një lisi të veçantë dhe e la aty për një vit. Ajo që kapi kamera është mahnitëse.