/Ledjana dhe Mevlani u deklaruan çift, Antonela bën zbuIimin e papritur

Ledjana dhe Mevlani u deklaruan çift, Antonela bën zbuIimin e papritur

Ledjana dhe Mevlani janë deklaruar vetëm për njëri-tjetrin dhe kanë krijuar çiftin e dytë në “Përputhen”, pas Teas dhe Andit.

Këta të fundit dolën nga programi së bashku në janar, ndonëse pak kohë më vonë deklaruan se e gjitha ishte lojë.

Pikërisht me Tean dhe Andin e ka krahasuar Antonela çiftin e ri Ledjana-Mevlan.

Antonela e quajti Mevlanin aktor dhe sipas saj ata po e bëjnë të gjithë këtë për pëlqime në Instagram.