Lajme

LEMERlA në Pogradec/ Ngjarja ka ndodhur në sy të gruas së 46-vjeçarit, nuk tregoi se ishte…

Pas ngjarjes së tm   errshme që ndodhi në fshatin Vërdovë të Pogradecit, ku një 46-vjeçar ab   uzonte me një 13-vjeçare, fshihen detaje të ne   veritshme dhe të fri  k   shme.

Bashkëshortja e Blerim Bizgjonit, të ak  uzuarit për ab  uzim ndaj të m  iturës, ka humbur aftësinë për të folur pas një aks   identi.

Burime na bëjnë me dije se kur d   hunuesi e detyronte të miturën të shkonte pas mesnate në dhomën e tij, bashkëshortja ka qenë prezente dhe ka parë gjithçka.

Ndër të tjera, babai i vajzës së mitur ka deklaruar se Blerimi ishte i interesuar për të fejuar të bijën.

Arsyeja përse 13-vjecarja qëndronte në shtëpinë e Blerim Bizgjonit ishte se familja e saj jetonte në kushte të vështira ekonomike.

E dh   unuara ka guxuar ta den   oncojë dhe mësohet se 46-vjeçari e kishte kër  cënuar se do e hid hte nga ballkoni.

Ai më mbante në shtëpi dhe bënte sikur kujdesej për mua, por më nga cmonte dhe më pas më p ërdhunoi. Për herë të parë më ka pë rdhunuar në qershor të këtij viti.

Më pë rdhunonte çdo ditë në shtëpinë e tij. Fillimisht më mori duke i thënë babait se do të kujdesej ai për mua pasi familja ime më mbante dot për shkak të kushteve.

Dy javët e para sillej mirë, pastaj filloi të më ngac monte me fjalë, kurse një natë më mbajti deri në orën 04:00 të mëngjesit në ballkon duke më kër cënuar se do të më hid hte nga ballkoni nëse nuk kryeja marr ëdhënie se.ksuaIe.

Ai mund të ketë abuzuar edhe me vajza të tjera.

Tashmë Blerim Bizgjoni ndodhet pas hekurave dhe do të përballet me a kuzën e abu zimeve me të mitur, ndërsa vetë 13 vjeçarja ndodhet në gjendje të rë nduar psikologjike