/Lind foshnjën dhe vd es nga covid19/ Nëna HEROlNË i thotë Iamtumirë jetës

Lind foshnjën dhe vd es nga covid19/ Nëna HEROlNË i thotë Iamtumirë jetës

Ndërsa shkenca besonte se njerëzit e vetëm në rre.zikishin ata me sëm.undje kro.nike dhe ata mbi moshën 65 vjeç, virusi ka suImuar gjithnjë e më shumë të rinj. Midis tyre, një nënë që nuk do t’i njohë kurrë fëmijët e saj. Larissa Blanco hu.mbi jetën menjëherë pasi lindi dy djemtë e saj, Guilherme dhe Gustavo.

Gruaja e re vuante nga një he.mo.rra.gji dhe trupi i saj, i shkat.ërr.uar nga koronavirusi nuk mund të rezistonte. Nena e re braziliane la burrin e saj të shkat.ërr.uar nga hum.bja e saj. Burri 24-vjeçar tha se ajo filloi të tregojë simp.tomat e para të covid-19 dy javë para lindjes. Gjendja e saj u përke.qës.ua dhe ajo u shtrua në spital. Të nesërmen në mëngjes, ajo ishte tashmë gati te lindte.

“Unë isha në dhomën e lindjes kur mjekët morën fëmijën ne dore. Larissa pa ate fytyrë të mrekullueshme të vogël, ishte ëndrra e saj, “thotë Diego. Te shqetësuar prisnin femijen e dyte qe po lindte me vonese. Ishte atëherë që mjekët i thanë që ai duhej të dilte nga dhoma për shkak të një ndërlikimi. Larissa vuajti nga një hemo.rra.gji dhe kishte nevojë për një trans.fuzion urgj.ent të gjakut. “Ajo kishte një hemo.rra.gji dhe nuk mund të shpetonte prej saj.

Pas kësaj, ajo pësoi një at.ak kard.iak dhe kishte nevojë prap për një transfuzion gjaku. Rreth orës 6 të mëngjesit, ata më thanë që ajo nuk kishte mbij.etu.ar, ”shpjegon ai. Pastaj shtoi: “Doktori më tha që për shkak të covid-19, trupi i saj nuk mund ta duronte”.