/Lisi u GODlT nga rr ufeja, kur shkoi ta priste me sharrë burri nuk u beson syve çfarë gjen…

Lisi u GODlT nga rr ufeja, kur shkoi ta priste me sharrë burri nuk u beson syve çfarë gjen…

Për sukses në jetë ndonjë nevojitet vetëm fati, siç na tregon ky rast nga Serbia – madje edhe një goditje e rëndomtë e rrufesë.

Mediet regjionale kështu sjellin tregimin nga Arangjellovci në Serbi, ku lisi i familjes Mitrovic, i vjetër mbi njëqind vjet, gjatë motit me bubullima e ka goditur rrufeja.

Dhe, nuk do të ishte kjo fare e parëndomtë sikur ajo që nd.odhi vërtetet të mos ishte për kategorinë “besoni a mos besoni:.

I zoti i pronës Marko Mitrovic është nisur me sharrë për ta pastruar terrenin pas rrëzimit të lisit.

Duke e prerë trungun ka mbetur i nemitur. Brenda tij gjendej – një qyp me duketë!

“Dola me sharrë dhe nisa t’i pres degët, pastaj në rrënjë pashë diçka të çuditshme.