/LISI U GODlT NGA RRUFEJA, KUR SHKOI TA PRlSTE ME SHARRË BURRI NUK U BESON SYVE ÇFARË GJETl

LISI U GODlT NGA RRUFEJA, KUR SHKOI TA PRlSTE ME SHARRË BURRI NUK U BESON SYVE ÇFARË GJETl

E pabesueshme!
Për sukses në jetë ndonjë nevojitet vetëm fati, siç na tregon ky rast nga Serbia – madje edhe një goditje e rëndomtë e rrufesë.


Mediet regjionale kështu sjellin tregimin nga Arangjellovci në Serbi, ku lisi i familjes Mitrovic, i vjetër mbi njëqind vjet, gjatë motit me bubullima e ka goditur rrufeja.


Dhe, nuk do të ishte kjo fare e parëndomtë sikur ajo që ndodhi vërtetet të mos ishte për kategorinë “besoni a mos besoni:.

I zoti i pronës Marko Mitrovic është nisur me sharrë për ta pastruar terrenin pas rrëzimit të lisit.

Duke e prerë trungun ka mbetur i nemitur. Brenda tij gjendej – një qyp me duketë!


“Dola me sharrë dhe nisa t’i pres degët, pastaj në rrënjë pashë diçka të çuditshme.


E hoqa dheun dhe pashë vetë qypin përplot dukate”, i ka thënë Marko Mitrovic portalit lokal.


Pasi i kanë numëruar, kanë konstatuar se kishte mbi dy mijë dukatë, vlera e të cilëve është 300 mijë euro.


Se si kanë arritur aty, askush nuk e ka të qartë