syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Lista e SPlUNAVE sipas qyteteve në Shqipëri, 1987

Para viteve ’90 në vendin tonë ka pasur një numër të lartë agjentësh për shkak se ishim në kohëra diktatura.

Në rrjetet sociale, faqja “Të Dë, nohen Kr, imet e Komunizmit”, ka postuar një listë ku janë numrat e agjentëve sipas qyteteve.

Për numrin më të lartë të “spiunëve” kryeson Saranda me 4191 dhe pas saj Gjirokastra me 3722, ndërsa me më pak është Skrapari me 345.

Në total ka patur mbi 66 mijë agjentë në të gjithë Shqipërinë.