/lk andej se jam e martuar, vajza refuzon djaIin por kur sheh… djali merr poIicine menjehere ne telefon

lk andej se jam e martuar, vajza refuzon djaIin por kur sheh… djali merr poIicine menjehere ne telefon

Largohu Jam e martuar, vajza refuzon djalin por kur sheh… djali merr poIicine menjehere ne telefon.

Një kamerë e fshehtë nuk shkoi siç duhet. Një djalë kërkoi që të tregonte se sa materialiste janë femrat në SHBA.

Ai eci në këmbë dhe gjeti një vajzë s eksi në një park, e cila nuk ia vari. Madje tha se ishte e martuar me një marins, që ta largonte.

Mirëpo, ajo ndryshoi mendim kur pa mjetin super luksoz të djalit.

Por pas kësaj ishte djali ai që e refuzoi duke u h akmarrë aq keq, sa vajza merr në telefon policinë.

Për më tepër ndiqni videon.