/lNCIDENTI me himnin kombetar,UEFA i ben gj emen Frances

lNCIDENTI me himnin kombetar,UEFA i ben gj emen Frances

Gazeta franceze “L’Equipe” shkruan se inc identi me himnin kombëtar të Shqipërisë, në ndeshjen Francë-Shqipëri, nuk është pritur mirë nga UEFA, dhe është hapur një procedim disiplinor.

Media franceze raporton se dë nimi do të bëhet publik në datën 17 tetor, teksa Franca pritet të dën ohet me 100 mijë euro nga UEFA, nndërkohë që nuk është çudi që të kemi një pezullim të fushës.

Kujtojmë se ndeshja mes Francës dhe Shqipërisë nisi me 7 minuta vonesë, pasi në “Stade de France”, u ekz ekutua himni i Andorrës.