/Loco i truIIos të gjithë me dekIaratën e tij: “Jam …”

Loco i truIIos të gjithë me dekIaratën e tij: “Jam …”

Loco ka qene ne qender te vemendjes pas debateve qe pati ne Perputhen, sherrit kryesisht me Arjanin dhe per largimin e tij.

Por vec ktyre vemendjen e ka marre nje tjeter deklarate e Locos. Cdo dite para emisionit Juli ben video me konkurrentet ku u drejton pyetje nga me te ndryshme.

Nje nder to ishte: Sa motra vellezer keni. E kur ka ardhur rradha tek Loco ai ka thene:

”Jam i biresuar”- nuk dihet nese e ka thene per humor apo prej verteti. Gjithesesi Loco ka qene gjithmone shume i rezervuar persa i perket jetes se tij familjare.