Loja që po i çmend të gjithë, shikoni 3 shifrat e fundit të numrit tuaj të telefonit, do shtangeni!

  0
  475

  Në rrjetet sociale po qarkullon prej disa ditësh, një lojë personaliteti ku numrat tregojnë shumë për ju.

  Loja në fjalë, konsiston ne perdorimin e 3 shifrave te fundit të numrit tuaj të telefonit, dhe të gjeni kuptimin si më poshtë.

  Kuptimi i çdo numri
  1 – Paratë
  2 – Blerjet
  3 – Dashuria
  4 – Alkoli
  5 – Ushqimi
  6 – Udhëtimet
  7 – Gjumi
  8 – Seksi
  9 – Miqtë
  0 – Muzika
  Shëmbull: Nëse 3 shifrat e fundit të numrit tuaj janë “593”, atëherë gjërat që ju bëjnë të lumtur janë; ushqimi, miqtë, dhe dashuria.