November 30, 2023
Lajme

Luizi flet më në fυnd me të ëmën brenda shtëpisë, por nerυozohet keq pasi prodυksioni i bën të paρriturën (VIDEO)

Vazhdon seria e telefonatave brenda shtëpisë dhe emocionet janë të mëdha jo vetëm për banorët por edhe për ndjekësit.

Një telefonatë që pritej me shumë kuriozitet ishte patjeter ajo midis Luizit dhe një nga familjarët,që qëlloi të ishte pikërisht nëna e tij.

Gjatë tërë kohës, Luizi ankohej se nuk po e dëgjon asgjë nga ajo që po thotë nëna e tij, teksa në një moment të caktuar nga produksioni i thonë se koha e tij ka mbaruar.

Në atë moment, Luizi u nervozua me produksionin.

Biseda:

Nëna e Luizit: Faleminderit produksionit që na e ka të mundur këtë telefonatë. Ata zoti i forcoftë, ju mu ba edhe ma të fortë, edhe me vazhdu. Ndëgjo nanë. Luiz. Ti me vazhdu nanë. Sepse e kena provu vetë….

Nëna e Luizit: A jeni mirë krejt ju? Na jena krejt mirë. Jena krenar me ty. Vazhdo.

Luizi: Me vazhdu dihet që do vazhdoj moj burrnesh.

Nëna e Luizit: Andrra vazhdon. Ti vazhdo na ke ba krenar. Ti me bekimin e zotit, vazhdo, maj zotimin që e ke dhanë.

Luizi: Në rregull, a ta fitoj a jo?

Produksioni: Luiz, koha jote mbaroi.

Luizi: Kur mbaroi, se nuk e niva? Me shkëputje. Seriozisht e ke?.

Ndiqni videon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *