/Luizi në nevojë për ρara? Familjarët hapin një ‘GoFundMe’ për të, në vetëm ρak orë shqiptarët mbledhin mijëra dollarë

Luizi në nevojë për ρara? Familjarët hapin një ‘GoFundMe’ për të, në vetëm ρak orë shqiptarët mbledhin mijëra dollarë

Luiz Ejlli është banori më i spikatur në këtë edicion të Big Brother Vip. Ai ka arritur të rrëmbeje zemrat e mijëra shikuesve të cilët çdo ditë nuk ngurojnë të tregojnë mbështetjen e tyre për këngëtarin.

Luizi është kthyer në një fenomen dhe dhuratat e ardhura nga biznese për banorin janë të shumta.

Ndërkohë, së fundmi, një familjar i tij, kunati, Sokol Tahiri ka njoftuar se është hapur një Gofundme për të, i cili do të menaxhohet nga familjarët e Luizit.

“Mbas kërkesave të shumta dashamirëse që kemi marrë nga të gjithë fansat e Luizit kemi hapur këtë gofoundme për Luizin që menaxhohet nga në familjarët e tij. Ky është i vetmi gofoundme për Luzin”, ka shkruar ai. Nuk dihet ende se me çfarë motivacioni është hapur ky “Gofundme”, apo mos ndoshta këngëtari është vërtet i sëmurë ashtu si dhe deklaroi më herët dhe paratë i duhen për t’u kuruar?

Vlen të theksohet se kjo adresë e kunatit të Luizit, Sokol Tahirit, është shpërndarë edhe në faqen e këngëtarit nga menaxhuesit e faqes së tij.