/Luljeta Bozo: Të rikthejmë kooperativat, fshati përbaIIoi me ushqim vendin gjatë PANDEMlSË

Luljeta Bozo: Të rikthejmë kooperativat, fshati përbaIIoi me ushqim vendin gjatë PANDEMlSË

Luljeta Bozo hodhi sot idenë e kooperativave bujqësore në Shqipëri. E ftuar nga kryeministri Edi Rama për të qenë pjesë e listës së Partisë Socialiste për deputete, Bozo tha se qytetarët duhet ti jenë mirënjohës qeverisë për rindërtimin.

Inxhinierja kërkoi më shumë vëmendje për zonat rurale dhe tha se SHBA-ja vazhdon që “t’ja shohë hajrin kooperativave”.