/Lulzim Basha bën dekIaratën e PAPRlTUR: Unë si kryeministër i ardhshëm do t’ju

Lulzim Basha bën dekIaratën e PAPRlTUR: Unë si kryeministër i ardhshëm do t’ju

“Policia e Shtetit do t’u kthehet qytetarëve. Reformë e thellë, për një polici që do të lu ftojë k rimin, do të mbrojë qytetarët dhe ligjin dhe do të jetë pjesë e përpjekjes tonë tjetër të suksesshme për ta futur Shqipërinë në BE”, keshtu shprehet kreu i PD Lulzim Basha.

Nder te tjera Basha tha se policia ‘nuk do të përdorët më për të ruajtur arat e ka nabisit, nuk do të po shtërohet për të përshëndetur kr im.inelët me makina të blinduara, ndërkohë që rr,.eh dhe dhu.non qytetarët e pafajshëm, nënat, motrat tona’.

“Nuk do të përdorë më gaz lotsjellës për të nxjerrë fëmijët 5-vjeçarë nga shtëpitë e tyre që t’i shka.tërrojë për projekte e për afera abuzive si tek Unaza e re apo tek zhvendosja e lumit të Lanës.

Do të përbëhet nga njerëz profesionistë, jo nga militant partie dhe në çdo rast nuk do të lejohen kuadro të cilët përdorin drogën dhe veprojnë nën efektin e dro.gës.

Por peshku qelbet nga koka. Unë kam mirënjohjen më të thellë për ata që edhe në këto kushte të vështira mundohen të bëjnë detyrën e tyre,

sikundër i siguroj se Lulzim Basha si kryeministër i ardhshëm me një ndjeshmëri të shtuar, se i kam njohur e kam punuar nga afër kur i hoqëm vizat para 10 vitesh,

do t’jua heqim nga qafa barrën e shefave m.afiozë që i kanë tjetërsuar, i kanë depersonalizuar dhe përpiqen si mish për top kundër vëllezërve dhe motrave të tyre.

Patjetër. Reformë e thellë me një polici që do të luf tojë kr imin, do të mbrojë qytetarët dhe ligjin dhe do të jetë pjesë e përpjekjes tonë tjetër të suksesshme për ta futur Shqipërinë në BE”, deklaroi Basha.