Lum nëna që e ka! DjaIi merr me z or PRlNDERlT, kur kuptojnë MOTlVlN të tre shp ërthejnë në Iot

  0
  269

  Çdo person ka historinë e tij dhe ëndrrat e tij në sirtar. Në fakt, sot kemi vendosur të bisedojmë me ju për këtë. Protagonisti i kësaj historie është shumë i njohur si bloger ne YouTube. Me videot e tij, shumë njerëz janë argëtuar.Po flasim për LeJuan James

  Edhe kur ishte shumë i ri, ai ëndërronte të bënte atë që bën sot dhe me shumë sakr.ifica ai arriti të ishte kush u bë sot. Megjithatë, ai pranon se gjithçka që mundi të bënte ishte vetëm në sajë të punës së prindërve të tij, shkruan ShkodraNews. Të dy bënë gjithçka për LeJuan dhe vëllezërit e tij.

  Ata kanë qenë të martuar për tridhjetë e tre vjet dhe dëshira e tyre ka qenë gjithmonë që të kenë një shtëpi për ta vetëm. Megjithatë, ata kurrë nuk arritën të reaIizonin ëndrrën e tyre.Djali i njeh shumë mirë sakr.ificat e prindërve të tij.

  Nëna e tij bënte dy punë, gjatë ditës ajo punoi si një pas.truese në Disney Ëorld, ndërsa në mbrëmje ajo shkonte të punonte në një dyqan.Kurse babai i tij ishte një punëtor i mirëmbajtjes dhe shpesh punonte natën në Burger King. Të dy kanë punuar shumë për të mbajtur fëmijët e tyre dhe LeJuan është shumë mirënj.ohës ndaj tyre për atë që bënë.Për këtë arsye, me punën e tij ai donte të realizonte ëndrrën e tyre më të madhe.Ai arriti të vinte mënjanë paratë dhe i dha atyre një shtëpi.