Ma gjeti fisi”, υ. αjza shqiρtαre kërkon ndίhmë: Kam dy muaj e fe jυar, ρor kαm në hαΙI të mαdh, nυk di si tα…!!

Kjo është historia e një vajze, e cila është e fejuar, por pa rtneri është mjaft xh eloz dhe nuk e lë as të dali..Historia:

Jam e fejuar prej dy muajsh me një djalë. Ma prezantuan djalin fisi im që njihej me fisin e tij.U fejuam me shkesi, le ta themi troç.

Unë nuk e njihja më parë dhe ai nuk më njihte.Pasi dolëm dy tre herë për kafe vendosëm të fejoheshim.

Ai dita ditës po më n.xin jetën dhe nuk di si ta nd.aloj.

Ai është shumë xhe l.oz dhe p.rap a.nik dhe mendon se femrat nuk duhet të rrinë rrugëve gjithë ditën.

Me pak fjalë ai nuk më lë të dalë. Diskutojmë gjatë dhe më lë vetëm kur duhet të shkoj te shtëpia e shoqes sime të ngushtë, apo kur duhet të dalë me të.

Ata më fejuan me shkesi duke e ditur se ai është një djalë perfekt.Unë kam filluar të ndjej diçka për të, por nuk mund ta shtyj jetën në këtë mënyrë. Është e tm. e.rrsh.me.

Tani ndjehem pak më mirë që u shfryva shpresoj t’ju mos kem më.rz.itur, por duhet të flisja me dikë.

Kjo po bëhet një gjë e pad.urue.sh.me. Një ditë më telefonoi dhe më pyeti se përse nuk isha bërë e gjallë gjithë pasditen dhe nuk i kisha telefonuar.