/Macja takon macen statujë, shikoni çfarë ndodh (Video)

Macja takon macen statujë, shikoni çfarë ndodh (Video)

Një video është shfaqur në internet që tregon një mace duke ushtruar kung-fu kundër një mace tjetër por statujë.
Videoja shfaqë macën e acaruar duke ushtruar kung-fu në një mace tjetër por statujë.

Ajo si duket nuk e pëlqeu shumë statujën macë të blerë nga pronarët e saj, dhe vendosi që ta rr ahë atë.

Macja bën gjeste shumë interesante gjatë ‘acarimit’ me macën statujë dhe bën veprime në stilin kung-fu.
Për më shumë shikojeni videon më poshtë.