November 30, 2023
Lajme

MADΗËSl APO SHΡEJTËSl ? JA CFARË ΡREFEROJNË F EMRΑT SHQIΡTARE…

Ja se cfare preferojne femrat shqiptare tregojn ato ne videon me poshte se cilen e dojne me shume,

dhe sigurohuni se i keni dyjat apo njeren qe te ngelet e kenaqur nje femer me ju….

Është folur shpesh për madhësinë e p3nisit apo për shpejtësinë se si duhet përdorur ai gjatë s3ksit,

por përgjigjen më të saktë mund ta japin femrat.

Por a e dini se çfarë mendojnë për madhësinë e p3nisit femrat shqiptare.

Çfarë duan femrat shqiptare madhësinë apo shpejtësinë, ndiqni videon për të mësuar përgjigjet.

SHIKO VIDEON KËTU

https://youtube.com/watch?v=AthDDvNf_ng%3Ffeature%3Doembed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *