/MAHNITËSE/ 12 vjeçari ç.mend jurinë e America’s Got Talent, fiton kontratë pune menjëherë (VIDEO)

MAHNITËSE/ 12 vjeçari ç.mend jurinë e America’s Got Talent, fiton kontratë pune menjëherë (VIDEO)

Merrik Hanna është 12 vjeçari që në audicionin e shout për talent, Amerika’s Got Talent ka lënë me gojë hapur jurinë përzgjedhëse të këtij spektakli pas një vallëzimi që bëri.

Ai vallëzoi në një këngë të prekshme, duke vallëzuar si një robot që është shoku i këngëtares e që prishet. Emocionet që bart përmes vallëzimit gati sa nuk bënë me lot jurinë dhe mysafirët në sallë.

Menjëherë pas përfundimit të pikës së vallëzimit, pronari dhe ideatori i America’s Got Talent, Simon Cowell tha se do të dëshiron që kompania e tij të nënshkruaj me të një marrëveshje, menjëherë pas përfundimit të audicionit./InfoShqip.com