Lajme

Mahnitese! DaIin pamjet perfundimtare te spitaIit te ri te Fierit, ja si duket nga brenda (Video)

Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamje si duket spitali Rajonal i Fierit në ditën 89.

Spitali Rajonal Memorial i Fierit do të jetë modeli i parë i një spitali publik me autonomi të mirëfilltë spitalore.

Ndërtimi këtij spitali shtrihet në një hapësirë prej 50000 m2 nga e cila 13.000 m2 i dedikohet godinës e cila do të jetë me 1 dhe 2 kate.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fedirama.al%2Fvideos%2F1417659051942825%2F&show_text=0&width=560