/Mahnitëse si gjithmonë, Albërie Hadërgjonaj ‘sf.idon’ të gjitha vajzat e reja me këtë foto

Mahnitëse si gjithmonë, Albërie Hadërgjonaj ‘sf.idon’ të gjitha vajzat e reja me këtë foto

Albërie Hadërgjonaj duket në top-formë në paraqitjen e radhës.

Albërie Hadërgjonaj është goxha aktive në rrjete sociale, në të cilat duket në top-formë.

Këngëtarja ka publikuar së fundi një fotografi, në të cilën u shfaq e v.eshur tërësisht në të bardha dhe dukej shumë el.egante.

Edhe këtë herë, ajo dëshmoi se vitet për të janë vetëm numra.

Kujtojmë se projekti i fundit nga Albërie Hadërgjonaj është “Pa ty nuk mundem”, këngë të cilës ia shoqëroi edhe videoklipin.