/Majmuni i djaIIëzuar përpiqet t’i zbërthejë pantaIIonat dhe i fut duart në GJOKSl

Majmuni i djaIIëzuar përpiqet t’i zbërthejë pantaIIonat dhe i fut duart në GJOKSl

Një turiste 38-vjeçare ka vizituar një park natyror në Bali të Indonezisë dhe ka mbetur pa fjalë nga veprimi i një majmuni.

Jill Porter ishte e ulur, kur i afrohet një majmun dhe i hipën në prehër.

Në filim ai tenton ti zbërthejë pantallonat dhe më pas ngre kokën lart e me gisht largon kanatjeren dhe i shikon gj;oksin.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme:

https://youtu.be/-HWQwHs3Z_8