Majmuni SHTRlHET përtokë së qeshuri pasi sheh një truk nga ky burrë (Video)

0
272

Një djalosh ka simuIuar një truk magjik në prani të orangutangut, i cili po e shikonte me mjaft vëmendje.

Në momentin që përfundon truku magjik, orangutangu shtrihet në tokë i çuditur.

Videoja, e incizuar në një kopsht zoologjik dhe e publikuar në YouTube, ka marrë më shumë se 30 milionë shikime prej se është publikuar.