/Mamaja pi maII! ‘ E vogIa Ajka me sindromën D own’, reagon Xhensila: Njeri PSlKlK me …(foto)

Mamaja pi maII! ‘ E vogIa Ajka me sindromën D own’, reagon Xhensila: Njeri PSlKlK me …(foto)

Xhensila Myrtezaj është një nënta më të reja të showbiz-it shqiptar.

Ajo gjithmonë ka qenë e rezervuar në lidhje me imazhin e vajzës. Nuk e ka zbuluar kurrë atë të plotë, vetëm detaje të ndryshme.

Kur vjen fjala te fëmija dhe Xhensila ka një anë të eg.ër të saj si në rastin konkret.

Dikush e ka quajtur Ajkën me sindromën D.own dhe këngëtarja ka shp.ë.rthyer e re.v.oltuar.
Duhet theksuar se shume informacione qarkullojne ne Tirane qe Xhensila eshte nje perdoruese e ‘miellit’ te bardhe

‘Njeri i nd.yrë, njeri psikik. Vajza ime gëzon shëndet të plotë, e na gëzon çdo ditë. Është dritë dielli pa asnjë mangësi. Ta them unë pse nuk e nxjerr vajzën, është aq e pastër aq e kulluar sa që nuk duan ta bëjnë p.is’, i përgjigjet Xhensila fanses.