syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Mami kontrollon mesazhet në celularin e burrit dhe ajo që gjen ishte shkatë rruese për të

Eshtë ëndrra më e keqe e cdo femre, kur gjen dicka kompromentuese tek celulari i burrit nga nje femër tjetër. Por cfare do të bënit: do të përballeshit apo do ta injoronit? Kjo mami gjen në dollap telefonin e vjetër të burrit të saj, e hap atë dhe hyn direkt tek mesazhet e tij…

Ajo zbulon se ai kishte qenë duke shkruar fshehurazi në whatsupp me një femër të cilës i kërkonte të dilnin bashke. Ajo i kishte pare gjithashtu disa sms edhe ne nr e cel dhe tani ishte e zhgenjyer. Zbulimi se burri isaj e kishte tradh etuar në një nga ditët më të veshtira që ajo mund të kalonte. Pasi ajo kishte pësuar një abort datat e mesazheve ishin te njëjtat.

Gruaja kërkoi te merrte mendim nga te tjera raste online por ajo kishte ende pasiguri.

Ajo nuk dinte se cfare te bente sepse po t`i thoshte burrit ai do te kuptonte qe ajo kishte kontrolluar te gjerat e tij. “Të gërmosh” tek sendet e tjetrit nukështë aspak e hijshme por tani asaj i mbeti pikëpyetja: Cfarë të bëj ?

Ju si mendoni? Të përballet me burrin në rastin në fjalë apo thjeshta ta injorojë??