/Mami kontrollon mesazhet në celularin e burrit dhe ajo që gjen ishte shkatë rruese për të

Mami kontrollon mesazhet në celularin e burrit dhe ajo që gjen ishte shkatë rruese për të

Eshtë ëndrra më e keqe e cdo femre, kur gjen dicka kompromentuese tek celulari i burrit nga nje femër tjetër. Por cfare do të bënit: do të përballeshit apo do ta injoronit? Kjo mami gjen në dollap telefonin e vjetër të burrit të saj, e hap atë dhe hyn direkt tek mesazhet e tij…

Ajo zbulon se ai kishte qenë duke shkruar fshehurazi në whatsupp me një femër të cilës i kërkonte të dilnin bashke. Ajo i kishte pare gjithashtu disa sms edhe ne nr e cel dhe tani ishte e zhgenjyer. Zbulimi se burri isaj e kishte tradh etuar në një nga ditët më të veshtira që ajo mund të kalonte. Pasi ajo kishte pësuar një abort datat e mesazheve ishin te njëjtat.https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-3399127999996744&output=html&h=343&slotname=2549892203&adk=3155081965&adf=64989064&w=412&rafmt=1&armr=1&psa=1&guci=2.2.0.0.2.2.0.0&format=412×343&url=https%3A%2F%2Fwww.mirrorcrosswordanswers.com%2F1978-film-comedy-starring-george-c-scott-and-trish-van-devere-crossword-clue%2F&flash=0&fwr=1&rs=1&rh=300&rw=336&rpe=1&resp_fmts=3&sfro=1&wgl=1&dt=1594664891201&bpp=31&bdt=996&idt=126&shv=r20200707&cbv=r20190131&ptt=9&saldr=aa&abxe=1&cookie=ID%3D67f3247a0242c787%3AT%3D1593841510%3AS%3DALNI_Mb4Kd5NBTSHjRz4OCVDLjnmzoK6sQ&correlator=5680441539850&frm=20&pv=2&ga_vid=2118740807.1593841508&ga_sid=1594664891&ga_hid=361090763&ga_fc=1&iag=0&icsg=12581539&dssz=19&mdo=0&mso=0&u_tz=120&u_his=1&u_java=0&u_h=892&u_w=412&u_ah=892&u_aw=412&u_cd=24&u_nplug=0&u_nmime=0&adx=0&ady=960&biw=412&bih=756&scr_x=0&scr_y=0&eid=21066485&oid=3&pvsid=167725636310636&pem=42&ref=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F&loc=http%3A%2F%2Fshendeti.lajme-javore.com%2Fmami-kontrollon-mesazhet-ne-celularin-e-burrit-dhe-ajo-qe-gjen-ishte-shkate-rruese-per-te%2F%3Ffbclid%3DIwAR3hSYNiZ0EHrGjZPuwtHMU6_gURE8qgOHfF-zQWYLSHOe6C-kAInDBA3Ag&rx=0&eae=0&fc=900&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C412%2C0%2C412%2C756%2C412%2C756&vis=1&rsz=%7C%7CEebr%7C&abl=CS&pfx=0&fu=8336&bc=23&ifi=1&uci=a!1&btvi=1&fsb=1&xpc=VkJPcHosJX&p=http%3A//shendeti.lajme-javore.com&dtd=162

Gruaja kërkoi te merrte mendim nga te tjera raste online por ajo kishte ende pasiguri.

Ajo nuk dinte se cfare te bente sepse po t`i thoshte burrit ai do te kuptonte qe ajo kishte kontrolluar te gjerat e tij. “Të gërmosh” tek sendet e tjetrit nukështë aspak e hijshme por tani asaj i mbeti pikëpyetja: Cfarë të bëj ?

Ju si mendoni? Të përballet me burrin në rastin në fjalë apo thjeshta ta injorojë??