/Mandati vjen kur s’e pret, deputetet e reja me barkun te goja

Mandati vjen kur s’e pret, deputetet e reja me barkun te goja

Janë që të dyja deputete të cilat kanë hyrë rishtaz në Parlament, duke pranuar mandatet e lëna nga deputetët e forcës së tyre politike.

Tashmë, Enada Kociraj dhe Elda Hoti janë pjesë e Parlamentit, por për rastësi që të dyja janë shtatzaënë dhe mbase në muajt e fundit sepse në dy javë që janë parë të vijnë në Parlament, barku iu është rritur ndjeshëm.

Mbase, kjo mund të ishte një kohë fantastike për to për të qenë më të relaksuara, por, në fakt, u duhet të përballen me tensionet që po prodhon politika aktuale.