/Marin Mema bën zbulimin e madh që e ndryshon historinë e shqiptarëve

Marin Mema bën zbulimin e madh që e ndryshon historinë e shqiptarëve

Marin Mema bën zbulimin e madh që e ndryshon historinë e shqiptarëve.

Mure të vjetra, shpella të pikturuara, esh tra të lashta, një qytet mis terioz…

Një vend i rrallë dhe me shumë histori… Pak i njohur e shpesh i harruar…

Jeta këtu ka nisur që në agim të njerëzimit, por asnjëherë nuk është hulumtuar siç duhet…

Të dhënat, rrënojat, zbulimet arkeologjike dallohen edhe sot…

Çfarë qëndron pas tyre ? Çfarë ishin këto vende kaq të vjetra dhe përse për to nuk është folur asnjëherë ?

Kush jetonte këtu ? Mos e humbisni videon e plotë që tregon këto zbulime të jashtëzakonshme në zemër të Shqipërisë që ende nuk njihen.

https://youtu.be/oqsmmcGmNes