/Marrin kumbarin për pushime në Korçë, burri zbuIon trądhëtinë e gruas

Marrin kumbarin për pushime në Korçë, burri zbuIon trądhëtinë e gruas

Pushimet në Korçë për një çift shqiparësh, të cilët kishin marrë me vete edhe kumbarin nuk kanë shkuar ashtu siç duhej.

Gazetarja e “Aldo Morning Show” tha se një ditë para se të ktheheshin në Greqi burri ka zbuluar tradhëtinë e gruas me kumbarin.

Sipas gazetares burri ishte dehur dhe kishte vajtur të flejë ndërkohë gruaja dhe kumbari i tyre kanë fjetur bashkë.

Shikoni videon me poshte.  KETU