syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Martesa e Zani Çaushit në burg me kushërirën e krahut të tij të djathtë

Zani Çaushi, ish-kreu i bandës së Çoles, i dënuar me bugim të përjetshëm ka kërkuar nga gjykata lirim me kusht. Në kërkesën e tij ai argumenton se tashmë është rehabilituar dhe për më tepër ka fëmijë të mitur, për të cilët duhet të kujdeset, ndaj dhe nëse lirohet do të punojë.

Në një intervistë në News 24, gazetarja Klodiana Lala tha se në fakt Çaushi është martuar prej disa vitesh, me kushërirën e krahut të tij të djathtë Afrim Rami, i njohur ndryshe si Luçiano. Ky i fundit i vrarë disa vite më parë.

Në fakt në një kërkim në mediat e asaj kohe, lexon që Zani është martuar në burgun e Burrelit, pas disa vitesh njohjeje me Arianën. Në një ceremoni privte martesore ka qenë i pranishëm Drejtori i burgut, nëna dhe vëllai i Arianës si dhe përfaqësuesit e gjendjes civile. Në fund të shtatorit 2010 erdhi në jetë fëmija tyre i parë  që ishte një djalë.

Ndërkohë kërkesa e Çaushit për lirimin me kusht do të shqyrtohet nga gjykata e Korçës më 17 Korrik. Aktualisht Zani Çaushi vuan dënimin në burgun e Drenovës.

Lidhur me këtë argument, gazetarja Klodiana Lala tha: “Gjykatat duhet të  jenë të kujdesshme. Zani Caushi ka thënë  përpara togave të zeza se ka pasur sjellje të mire, ka premtuar se nëse del në liri do të punësohet e nuk do merret me aktivitet kriminal. Zani Caushi ka pasur aq influencë në Vlorë sa autoritetet shqiptare i kanë  kërkuar që ta mbroje jetën e Romando Prodit. Imagjinoni cfarë  pushteti kishte ai. A ka njerëz akoma Zani Caushi në  Vlorë ?

Është personazh që  duhet parë  me kujdes. Nuk ka asnjë  garanci që  ky personazh nuk i kthehet më  aktivitetit kriminal. Seanca e pare për shyrtim të kërkesës për liri me kusht mbahet më  17 korrik, ndërsa nëse nuk merret vendimi në  këtë  datë, seanca do të  mbahet në  shtator. Duhet hetim pro aktiv për cdo rast që  kërkohet liria me kusht”.