/Martohet me 74 vjeçarin, 21 vjeçarja serbe sho.kon me deklaraten e saj:”Bëjmë s*ks çdo ditë, tani dua…

Martohet me 74 vjeçarin, 21 vjeçarja serbe sho.kon me deklaraten e saj:”Bëjmë s*ks çdo ditë, tani dua…

Një 21-vjeçare serbe është bërë lajm në mediat botërore për ma.rrëdhënien e saj me të fejuarin me të cilin ka shumë vite diferencë.

Milijana Bogdanović ka lidhur jetën e saj me një 74-vjeçar dhe thotë se pavarësisht diferencës në moshë, janë të lumtur dhe kanë edhe një jetë të shëndetshme se.ksuale.

Milijana dhe Milojko thonë që fqinjët e tyre në Serbinë lindore janë të sho.kuar nga marr.ëdhënia e tyre, por shton se rëndësi ka që ajo vetë është e lumtur me të fejuarin.

Dyshja madje planifikojnë të krijojnë edhe një familje.

74-vjeçari iu nënshtrua një opera.cioni në zemër në dhjetor, por Milijana thotë se kjo nuk ka ndikuar në marrëdhëniet e tyre.

Ajo u shpreh: “Bëjmë s*ks pothuajse çdo ditë, nuk e kuptoj se çfarë ka të çuditshme këtu. Por, qëkur Milojko iu nënshtrua opera.cionit në zemër, më është dashur ta toleroj pak..”