/Mb ytja ne det e 17-vjeçares/ Indrit Bajraktari do të bëhet baba, dalin fotot ‘e ëmbIa’ me bashkëshorten e tij në Angli (FOTO)

Mb ytja ne det e 17-vjeçares/ Indrit Bajraktari do të bëhet baba, dalin fotot ‘e ëmbIa’ me bashkëshorten e tij në Angli (FOTO)

Indrit Bajraktari, i riu i cili është nën a kùzë për të paktën tre vepra pè nále për v dèkjèn e 17 vjeçares Enisa Doda.

Dy ditë më parë në Velipojë, është i martuar në Angli, madje në pritje për tu bërë baba.

I riu, i cili kishte disa ditë që kishte mbërritur në vendlindjen e tij për të kaluar disa ditë pushimi me të afërmit.

Dyshôhèt se ishte njohur në rrjetet sociale me v íktímèn minorene.

Sipas raportimit të syri.net, bashkëshortja e 25 vjeçarit, Almudena Bajraktari është shprehur se është shtatzënë.

Ndërsa ka bërë publike dhe fotot me të riun, tashmë nën a kùzè.

Sipas saj, bashkëshorti i kishte thënë se do të largohej disa ditë për të takuar të afërmit e tij, ndërsa ende nuk janë sqaruar rrethanat e njohjes dhe takimit me Enisa Dodën.

Kjo e fundit u gjet 2 ditë më parë e pa j etë në ujërat e plazhit të Velipojës, ndërsa pôlícía pak orë më pas i vuri p rángát 25-vjeçarit Indrit Bajraktarit, të riut i cili kishte marrë me qera një motor uji për të bërë një xhiro bashkë me v íktímën.