/Mbani fr ymën! PoIitikanja SEKSl shqiptare “ç mend” deputetët(FOTO)

Mbani fr ymën! PoIitikanja SEKSl shqiptare “ç mend” deputetët(FOTO)

Anëtarësimi i saj në PDK u shoqërua me një zh.urmë të madhe mediatike. Bëhet fjalë për aktoren e njohur Arta Nitaj, e cila është shndërruar së fundmi në një prej personazheve më të komentuara.

Bukuroshja shqiptare nuk ka zhg.ënjyer as këtë herë. Ajo ka postuar disa foto, ku shfaqet me një fustan të gjatë ngjyrë blu. Arta vuri në pah Iinjat e saj perfekte dhe dukej një “bo.mbë” e vërtetë.