syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Mbani lotët, pa djalin pas 11 vitesh/ Shqiptarja: Si të ka mami o shpirt? Shkrehet në vajtim pas përgjigjes së djalit

Një 17-vjeçar nga qyteti i Librazhdit u largua nga banesa e tij për shkak të dh unës së ushtruar nga babai. Ka qenë den oncimi i nënës së tij, e cila ka njoftuar stafin e emisionit se djali i saj është larguar në drejtim të paditur nga banesa e të atit. 17-vjeçari vjen nga një familje me dy prindër të divorcuar.

Pas denoncimit të nënës, ka qenë i menjëhershëm reagimi dhe bashkëpunimi i stafit të emisionit për lokalizimin e 17-vjeçarit.

Nëna rrëfen me l ot në sy se jeta e saj ka qenë larg fëmijëve, pasi pas divorcit e ka pasur të ndalur komunikimin me fëmijët. Ajo shprehet se ish-bashkëshorti ka ushtruar dhu në të herëpasherëshme ndaj saj. Prej 11 vitesh 33-vjeçarja, nëna e katër fëmijëve nuk i ka parë kurrë fëmijët me sy dhe nuk ka komunikuar me ta. Por emisioni “Me Zemër të Hapur” në News 24 me autore Evis Ahmetin ka mundur ta sjellë djalin në studio dhe ai të komunikojë pas 11 vitesh me nënën e tij.

Nëna: Zemër ku të ka mami shpirt…

Djali: Po..

Evis Ahmeti: Ku ke qëndruar këto ditë?

Djali: Në një lagje të Prrenjasit

Evis Ahmeti: Njihje njerëz të tjerë?

Djali: Jo

Cfarë ke ngrënë këto tre ditë?

Djali: Asgjë

Evis Ahmeti: Mami të ka thënë shko në polici?

Djali: Kisha fr ikë mos më rr ihte babi…

Evis Ahmeti: Cfarë ndodhi mes jush?

Djali: Isha në shtëpi, ai erdhi nga puna dhe më bë rtiti pse nuk e hapni telefonin…unë nuk kisha bateri ai filloi të më rr ihte dhe tha mos u kthe më shko në jetimore…

Evis Ahmeti: E dinte ai që ti ke folur me mamin?

Djali: Jo

Evis Ahmeti: Të rr eh?

Djali: Po më rr eh mua më shumë, por edhe vëllezërit

Pse kjo marrëdhënie e tensionuar me të? Sa herë flije jashtë?

Djali: Shumë herë

Evis Ahmeti: Pse?

Djali: Më ka rra hur keq, ai të rreh edhe kur nuk përgjigjesh…Kam fr ikë se më vr et fare tani që e merr vesh që kam fol me mamin

Evis Ahmeti: Të ka munguar mami në këto 11 vite?

Djali: Po shumë

Evis Ahmeti: Cfarë të kanë treguar për të?

Djali: Babi thoshte që është në Gramsh

Evis Ahmeti: Ti e ke vërtetuar që ajo nuk është atje?

Djali: Po

Evis Ahmeti: Po kur të erdhi mesazhi i saj çfarë mendove?

Djali: U lumturova

Nëna qan në studio…dëgjohet zëri i saj mes lotëve( bir, biri im)

Biseda nënë e bir

Nëna: Shpirt si të ka mami ty?

Djali: Mirë..

Nëna: Si ke kaluar?

Djali: Jo mirë…

Nëna mes lo tësh nuk mundet të flasë ..

https://youtu.be/3FGBNNdYkyk