/MboIIi trëndafila të nguIur në patate, SHlKONl çfarë ndodhi pas 7 ditësh (Video)

MboIIi trëndafila të nguIur në patate, SHlKONl çfarë ndodhi pas 7 ditësh (Video)

Me ndihmën e këtij triku gjenial, ju do të bëni që trëndafilat të rriten më shpejtë dhe të kënaqeni me ta për më gjatë.

E gjitha çfarë ju duhet për këtë procedurë janë këto:

Trëndafila të prerë,Patate,Shishe plastike,Dhe,Një tas për lule.

Dhe më pas udhëzimet i shihni në video:

https://youtube.com/watch?v=sqA9jG6QUvk%3Ffeature%3Doembed