Mbolli trëndafila të nguIur në patate, ja çfarë NDODHl pas 7 ditësh (Video)

0
387

Me ndihmën e këtij triku gjeniaI,ju do të bëni që trëndafilat të rriten më shpejtë dhe të kënaqeni me ta për më gjatë.

E gjitha çfarë ju duhet për këtë procedurë janë këto:

Trëndafila të prerë,Patate,Shishe plastike,Dhe,Një tas për lule.

Dhe më pas udhëzimet i shihni në video: