/Mbolli trëndafila të ngulur në patate, pas 7 ditësh befasohet nga rezultati i pabesueshëm (Video)

Mbolli trëndafila të ngulur në patate, pas 7 ditësh befasohet nga rezultati i pabesueshëm (Video)

Me ndihmën e këtij triku gjenial, ju do të bëni që trëndafilat të rriten më shpejtë dhe të kënaqeni me ta për më gjatë.

E gjitha çfarë ju duhet për këtë procedurë janë këto:

Trëndafila të prerë,Patate,Shishe plastike Dhe

Një tas për lule

Dhe më pas udhëzimet i shihni në video:

https://youtu.be/ZLmW8zIIHVY